Forældrekursus
NEUROSPIRES VIDENSCENTER

Dette kursus giver jer forældre indsigt og forståelse, erstatter tvivl med håb, og sikre at I har et fundament  af viden.

  • I slutningen af kurset vil du:
    • Kende sammenhænge mellem hjernerelaterede diagnoser, som autisme, ADHD, og andre tilstande med  udviklingsforsinkelser, og hjernens funktionsevne.
    • Kunne vurdere, hvor langt dit barn er i sin udvikling, og identificere hvilke udviklingstrin.
    • Være fortrolig med de redskaber og teknikker, der kan hjælpe dit barn i bedring.
FØRSTE SKRIDT: DELTAG I NEUROSPIRES FORÆLDREKURSUS

Forældre til børn med særlige behov bør ikke føle, at de står alene uden svar og løsninger. I stedet bør de have adgang til viden om de mange muligheder der er for at hjælpe børn med neurologiske ubalancer. Jeg er her for at dele min tilgang til, hvordan det kan gøres. Dette vil hjælpe jer med hurtigt at få langt en plan så jeres barn kan nå nye mål. Ved kurset her får du indsigt i dit barns dybdegående behov og får redskaber til at hjælpe dit barns udvikling på vej.

logo 2

Kursus indhold:

Evaluer dit barn

Skab overblik og få indsigt i, hvad der udfordre dit barn dybdegående, bag de neurologiske symptomer og en diagnose. Denne evaluering her, er en undersøgelse der afdækker hvor dit barn befinder sig i sanseområdet, sprogligt, motorisk, emosionelt, socialt og fagligt, samtidig med at du lærer om hjernens funktioner.

Krop og hjerne

Få indblik i, hvordan barnets krop hjælper hjernen, hvilket er en viden som muligør at du derhjemme kan udvikle et fornuftigt program, som gør at dit barn får det bedre.

Plan

Planen som det er min opgave at guide i,  kommer til at indeholde skræddersyede programmer, der passer til dit barns specifikke behov.

Så godt som muligt

Med udgangspunkt i at hjælpe hjernen, anerkendes det, at børn har meget forskellige forudsætninger. Det er her, I forældre, med jeres unikke tilgang, bedst formår at appellere til jeres barns interesse. Dette muliggør, at I kan støtte jeres barn så godt som muligt.

hands, macro, plant-1838658.jpg

Neurospires forældrekursus

billede1-removebg

Underviser:

Jeanette Lundqvist

Kursuslængde: 24 lektioner