Matrialer Bits kort

Materialer

Nedenfor er der links til nogle af de af Neurospires fortrukne produkter, herunder Neurospires eget forlag Semso. Jeg håb det vil være en hjælp og inspiration at materialer er oplistet her.

BITs Semso kort

Emnesæt med Semso Lex bit- kort

Alle kort er trygt i farve og lamineret for at de har et stærk visuelt udtryk og er vaskbare. De giver forældre mulighed for at præsenterer emner hvor de ønsker hurtigt, nemt og tilgængeligt.

Kategoriseret efter emner: Dyr, fødevarer, kendte personer, geografi, historie.

Hver sæt indholder:

Semso emne taske

10 bits kort 25 x 25 cm

1 vendespil 12 x 12 cm

Alle kort er trygt i farve og lamineret. De giver forældre mulighed for de præsenterer emner hvor de ønsker hurtigt, nemt og tilgængeligt.

Bagsiden af kortene indehold bits information tilknyttet til foto på kortets forside

Tilhørende Semso emne tasken er i plastmateriale

For information om forældrekursus, kontakt venligt Neurospire Videnscenter

IMG_0943-1

Øvrige materialer

Hvid karton

Udbyg dit barns sporgkendskab

IMG_2745

Beskrivelse

Disse blanke kort baner vej for at du selv kommer på banern og bygger dit barns sprog op.  I overensstemmelse med retningslinjerne fra Forældrekurset præsenterer du både nye  ord i rutiner i størrelsen 10 x 50cm, men begynder selv at supplerer med kort hvor du selv vælger kategorier der er behov for. Pakket efter kategori hjælper disse materialer forældre til at starte et spændende læseprogram med deres børn.

Disse karton kort er næste skridt i jeres rejse i processen med at lære dit barn at læse. I overensstemmelse med retningslinjerne i fra forældrekurset, vil disse disse helt store kort, med en permanet marker tusch i rød/sort være næste skridt for at skrive med en bogstav som består at streger af 7,7-12 mm , som gør dem synlige for alle. En tryg start  som gørat du nøje kan følge processen som dit barn oplever den.

Røde ordkort

Find dine og dit barns ynglingsemner

IMG_2770

Beskrivelse

Disse enkeltordskort og kupletkort er de første trin frem mod at du lærer dit barn de første ord. I overensstemmelse med retningslinjerne fra Forældrekurset præsenterer hvert 10 x 50cm kort et enkelt ord eller et par ord med stort rødt tryk. Pakket efter kategori hjælper disse materialer forældre til at starte et spændende læseprogram med deres børn.

Disse enkeltordskort og kupletkort er de første trin i processen med at lære dit barn at læse. I overensstemmelse med retningslinjerne i fra forældrekurset, af disse helt store kort fra start en række materialer pakket efter kategorier printet i rødt, for at støtte barnets opstart i læseprocessen.

Køb disse10 sæt hvor samlingen omfatter:Dele af kroppen (20 kort)Objekter (12 kort)Mad (12 kort)Besiddelser (12 kort)Dyr (12 kort)Handlinger (12 kort)Farver (12 kort)Modsætninger (20 kort)Farver(10 kort)Modsatte ord (12 kort)

Sorte ordkort

Find frem til hvad der er dit barns ynglingemne

IMG_2732

Beskrivelse

Disse 144 enkeltordskort og 24 koblingskort er de næste trin i at  dit barn at læse. Som forklaret på forældrekurset er de store røde ordkort det første skridt i at lære din baby at læse. Efterhånden som dit barns visuelle veje modnes, omfatter de næste trin at reducere printstørrelsen og bruge sort print for bedre kontrast. Disse  sorte ordkort giver forældre 12 sæt med 12 enkeltordskort og 2 sæt med 12 koblingskort. Kortene er 10X50 cm på karton, med 6 cm høje bogstaver. Pakket efter kategori hjælper disse materialer forældre til at fortsætte et spændende læseprogram med et barn. De 144 enkeltordskort giver rig mulighed for at skabe nye koblinger og sætninger. Sorte ordkort -kollektionen inkluderer: 144 Enkeltordskort Handlinger (12) Bygninger (12) Tøj (12) Farver (12) Frugter (12) Køkkenartikler (12) Modsætninger (12) Dele af et hus (12) Besiddelser (12) Former (12) Transport (12) Grøntsager (12) 24 Couplet-kort Farve par kort (12) Modsatte par (12)