Om forstyrrelser i sanserne

Privat proffessionel hjælp til barnet med sanseforstyrrelser, med den nødvendige information og de redskaber der skal til.

http://neurospire.dk/wp-content/uploads/2021/08/cropped-kontrast.png

Støtte til dit barns fortsatte udvikling

Sanseforstyrrelser

Om neurologiske symptomer, viden & metoder til at hjælpe barnet

Neurospires programmer ved Jeanette Lundqvist

Sanseforstyrrelser

Der er mange børn der må leve med udfordringer i forhold til sanserne.

endeliglogo

S A N S E F O R S T Y R R E L S E R

D E T  K A N  V I  G Ø R E

landscape, nature, fall-7603007.jpg
child, education, fear-1439468.jpg

Årsag

Hvorfor er børn udfordret i sanserne?

Det er tungmetallerne fra den kraftig voksende industri, der her får skylden for at en stor del af børnene er udfordret i forhold til sanserne.  Den kraftige spredning har konsekv...

Metaller som har konsekvenser for de meget sentensive forhold der befinder sig i vores hjerne hvor alt handler om at sende elektriske impulser rundt. Der er meget dokumentation som ligger til grund for fortællingen om hvilken skaldelig effekt det har at miljøet er så forurenet, og det er i det område vi der skal lægges en indsats hvis der skal ske ændringer hos børn der har fået konstateret ADHD. Heldigvis er det muligt at påvirke og hjælpe sit barn på en sund og naturlig måde.
hands, keep, baby-6603657.jpg

Afklaring

Hvordan får jeg en afklaring?

Der kommer mere og mere ny viden frem der handler om sanserne, og det har betydning for børnene i forhold til at skabe klarhed over  hvordan hjernen , hvor sanserne er styret fra...

Hvordan kan jeg danne mig et reelt overblik over mit barns udfordrigner? Der er andre veje at gå end de traditionelle når der tales om en afklaring børn med sanseforstyrrelser. Påvirkningen i hjernen fra tilstedeværelsen af tungmetaller i det enkelte barn er individuel. Det betyder at de skadelige effekter der følger af tilstedeværelsen af metallerne på nerverne kommer til udtryk både i forhold til barnsts syn, hørelse, følesans samt smag og lugtesansen. Hos Neurospire består en afklaring i at skabe en neurologisk overblik så der dannes et overblik for hvor det enkelte barn er påvirket i hjernen og om der er er tale om en forsinkelse i et område  For at du som forældre kan hjælpe dit barn i dette felt, vil din væsenlige kompetance være at du er forældre til barnet og det gør en forskel.
eye, reflex, photography-4559763.jpg

Handling

Hvordan kan vi hjælpe?

Et skridt i den rigtige retning er at få samlet viden og opbygge en handleplan for dit barns neurologiske udvikling, fordi sanserne er en tæt integret del af de mange funkti...

Med et Program for faglige udvikling, for sensoriske udvikling, motoriske udvikling, emossionelle/sociale udvikling, og fysiologisk udvikling, har du et godt greb i at hjælpe dit barn på vej. Den udfordring som følger med et liv i autimespekteret er begrænsede for det liv der skal leves i de mange mange år der ligger foran det enkelte barn. Det er her det er altafgørende for et barn at der ikke slukkes håb. For bag det at håb ligger der der også handling, og det er drivkraften for at kunne styrke den neurologiske udviking hos det enkelte barn. Når der skal lægges en individuel handleplan for en 6 månders periode med sigte i at skabe neurologisk udvikling, er den helt centreret om det enkelte barns behov. Ud fra den afklarende overblik over hvor langt det enkelte barn er nået sensorisk, motorisk, emosionelt, socialt og fagligt, kan der lægges programmer som har sigte i at skabe en påvirkning inden for det enkelte udvalgte område. Alle områder påvirker hinanden og er afhængige af hinanden.
Følesansen har en enorm betydning for os som mennesker, og den er stærk udervurderet og misforstået. Mange børn med autisme og ADHD , har problemer i forhold til følesansen, hvilket giver dem enorm sore udfordringer. Udfordringer som de ikke selv kan gøre opmærksom på for ders udgangspunkt er at de aldrig har oplevet andet end at deres følessans reagerer som de oplever det. De er derfor ikke beviste om at der er et problem, og hvis ikke dem de er omgivet af har viden om det eller oplever handlinger som fortæller om det så forbliver dette handicap god skjult. Men hos Neurospire adressere problemet med hendblik på at få den sensoriske forstyrrelse minimeret og helst eleimnieret. Det handler om hjernens celler, neuronerne som skal adresseres.
Hørelesen er som en af de vigtige sanser af afgørende betydning, for funktionsevnen, og det slet ikke sikkert af barnets omgivelser er klar over om høresen har behov or hjælp. Men statistikken på området for børn med f.eks Autisme og ADHD, fortæller at der er en sot andel af børnene som er udfordret og har behov for en neurogisk målrette indsats som går mod at normaliserer hørelsen. Hvis omgivelserne ikke aner at der er et problem, så skal de ikke forvente at oplysningerne om problmet med høreslen skal komme fra barnet. Det har jo aldrig prøvet andet, og oplever det som et livsvikår. Der skal derfor foretages en grundig undersøgelse, som følges op med de erfaringer der er på området omkring hvad neuroplastiscitet kan udrette når de praktiske programmer på det audidative område
Der er mange trin der skal på plads før synet fungerer perfekt, og der er faktorer som kan påvirke og medvirke til et slørret syn. dEt skaber udfordringer for gruppen af børn med diagnoser fordi når det handler om f.eks. autisme og ADHD, så er synet ofte udfordret. Det handler om at synet indgår som en af de sanseforstyrrelser som ikke opdages, med mindre det opdages hos barnet. Det handler ikke om brillestyrke alene, men i stedet forhold der kræver at der arbejder aktivt med opbygning af synet. Hos Neurospire er der en mangeårig på området omkring at forældre hjemmetræner deres barns syn.
Lugtesansen har stor betydning for hvordan barnet handler og agerer i mange situaitioner. Nogle børn er stærk udfordret i forhold til at de er udfordret i forhold til lugtesansen, og jeg møder børn som end ikke kan sidde i samme lokale med andre børn pga, sentensivitet i forhold til lugte. Som ved de øvrige sanser kan forhold på området omkring lugtesansen forblive got skjult, hvis der ikke foreligger en undersøgelse. En undersøgelse som gerne skal følges op med en indsats som handler om metoderne bag neuroplasitet, og forholdene i hjernens celler, neuronerne. Den stimulation og træning der ligger bag, har til formål at reducerer symptomerne og gerne normaliser forholdene der har med barnets lugtesans at gøre.
Hos Neurospire er der en god grund til at et område som angår dit barns sanser er meget omfattende hvis der opleves udfodringer sensosrisk hos dit barn. Og Neurologsik vil der her være en del at komme efter, når dit barn skal ahve hjælp. Den forvirring der følger med diagnosersystemer og gruppering af børn idet opståede system i Danmark og internationalt, ligger langt fra at rette blikket mod årsagen, og her er hele det sensoriske område af meget stor betydningen. For det er nødvendigt at kunne adresser neuronernerne, hjernes celler, fordi det er fysiske forhold der skal ændres på .Det er Ikke fordi vi idag ved alt om børn hjerner, men der er meget viden der er kommet frem de sidste årtier og det er en brugbarn viden, der har betydning for at få hjulpet børnene i gruppen med der har sansemæssige udfordringer

Heading about company

Quisque commodo id mi non porttitor. Aenean sapien eros, commodo in lectus eu, auctor pretium diam. Mauris non orci quis est hendrerit laoreet id eget purus. Vivamus id ex non urna pulvinar consequat. Convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.

Testimonials

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Vivamus magna
Lacinia eget

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Vivamus magna
Lacinia eget

endeliglogo
kontrast

Need help? Book a call at a time to suit you

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Proin eget tortor risus.