Sådan kan gøre

_____

Kender du det her:

  • Du er frusteret, fordi du oplever at dit barns situation gradvist forværres
  • Du er ked af at du føler du ikke kan hjælpe dit barn.
  • Du ønsker du kunne komme mere på banen og styrke dit  barns udvikling

Hvis du gør, så oplever sikkert også:

  • At dit barn på grund af symptomer er afskåret fra at kunne det samme som andre børn
  • At dit barn viser flere tegn på at trods indsatser så går det tilbage

Du ved ikke hvordan du hjælper dit barn, og der er mange dage og nætter, hvor tankerne konstant der kræser om hvad du skal gøre?

 

DET SKAL IKKE FORSÆTTE SÅDAN

Det kan Jeanette hjælp dig med.

Her hos Jeanette, får du hjælp til hjemmeprogrammer, som indeholder viden, redskaber og teknik, så du kan hjælpe dit barn.

 

DET GIVER OVERSKUD AF ENERGI NÅR DU KOMMER MERE PÅ BANEN

Jeanette har mange års erfaring med de neurolgiske hjemmetræningsprogrammer, og er vandt til at hjælpe forældre med deres barn.

Du får information, sparring og rådgivning sammen med en evaluering af hvor dit barns står udviklingsmæssigt på en lang række områder i forhold til andre jævnaldrende børn. Den kan du lærer at bruge i tæt samspil med de udvalgte programmer, som passer til dit barns behov.

 

 

Ny energi og din nattesøvn igen

KONTAKT HER

BØRNEKONSULENT

JEANETTE LUNDQVIST

TLF 2290 7511

info@neurospire.dk

Jeanette Lundqvist

Ingen troede på, at det var muligt, at børnene der fik hjælp gennem de neurologiske programmer kunne udvikle sig. Men det alle oplevede, var at neurologiske programmer har stor genenmslagskraft, i en grad så det idag er velkendt.

For mere end 20 år siden, tog jeg en beslutning, som har være en øjenåbner. Jeg tog til USA for at få en uddannelse på børneområdet, som handler om at hjælpe de børn, der har neurologiske symptomer og som ofte også har en diagnose.

Her mødte jeg en viden om, og en tiltro til os som forældre som fik afgørende betynding, fordi den viste mig  hvor stor effekt  og betyning forældres engangemet kan få.

Det jeg skulle lærer, var hvordan en holistisk tilgang kan hjælpe børn med deres fysiske og mentale udfordringer.  Hvilket betyder at det har stor effekt at styrke børns udvikling fra mange vinkler.

Siden har jeg videruddannet mig yderliger på området, og arbejdet med at hjælpe børn og formidlet viden. Fra 2016 som børnekonsulent inden for det neurolgiske område, med netværk til skolerne med henblik på optimal inklussion.

I 2008 kom den endelige lovgivning på plads, som handler om forældres ret til hjemmetræning af egne børn, og her indgik jeg som del af bestyrrelsen i Hjerneaktiv(nu Hjernebarnet) i opgaven med at få loven gennemført.

Jeg har desuden løbende holdt foredrag for foreninger, underviserer og forældregrupper.

Mit Forlag Semso har siden 2011 forhandlet læring -og undervisningsmaterialer.

 

 

landscape, nature, fall-7603007.jpg

Dit barn behøver ikke vente med at få hjælp

KONTAKT JEANETTE NU

Første gang taler Vi om nogle af de spørsmål I har over mobil, og det koster ikke noget.

Det er nemlig vigtigt at I få skabt afklaring om hvad det handler om, og kan orienterere jer i forhold til hvilken hjælp I som  kan forvendte til jeres barn.

Skriv en mail til info@neurospire.dk så aftaler vi nærmerer på mail

 

kontrast

-Så gror håbet

NEUROSPIRE

B Ø R N E  K O N S U L E N T

Neurologisk viden, redskaber& teknik

spørg

Jeanette Lundqvist

Forældre fortæller

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Vivamus magna
Lacinia eget

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Vivamus magna
Lacinia eget

Brug for hjælp til dit barn?

Kontakt Jeanette Lundqvist