SYMPTOMER

Børn med symptomer

Der kan hos børn optræde mange symptomer Børn hvor der er fysiske og føelsesmæssige symptomer med rod i neurologiske årsager, i hjerne og nervesystem.

Ote er de neurologike symptomer komplekse og skaber der både skaber forvirring og gør livet svært, fordi de kan være så forskellige og optræder som de gør.

child, girl, tie shoes-4818426.jpg
Små og store neurologiske opgaver

Når hjernen kommunikere

En fysisk årsag bag

Nogle børn har få symptomer og andre mange.

Selvom symptomer ikke altid kan ses med det blotte øje, udfordre de fordi de hos barnet opleves større eller mindre grad, enten  permanente eller hvor de kommer og går.

Det betyder også at nogle mennesker omkring barnet misforstår og tror det handler om opdragelse, istedet for at vise omsorg og medføelse.

Uanset hvor besynderligt de mystiske symptomer optræder, så er der en fysisk årsag bag symptomerne, som er kernen i den hjælp som barnet har behov for.

Side 2 Kort med diagnoser 2

Symptomerne er tegn på de udfordringer som der skaber begrænseninger for barnet, som skyldes forhold i hjernen.

Det betyder  at fordi hjernens opgave er at sikre kommunikationen i kroppen, så er symptomerne tegn på at hjernens evne til at kommunikere begrænset på nogle områder f.eks.

  • Sansemæssigt i forhold til hvordan barnet ser, hører eller føler og i det hel taget sanser.
  • Motorisk, om dit barn kan tale og bevæge sig som andre børn.
  • Mentalt, i forhold til hvordan dit barn fungerer emosionelt og socialt.

Jeg tilbyder

Hos Neurospire er det vigtigt at du i første omgang får så  tilstrækkeligt med oplysninger, at det giver mening for dig.

Oplysninger som gør det muligt for dig at træffe de valg, som du mener er de rette i forhold til den hjælp som du syntes er den bedste for dit barn.

Et valg du kan træffe er,at du vil have have hjælp til at få greb om de redskaber, minske de udfordringer som dit barn har.

BØRNEKONSULENT
JEANETTE LUNDQVIST
TLF 2290 7511
info@neurospire.dk