Om

Om ADD & ADHD

http://neurospire.dk/wp-content/uploads/2021/08/cropped-kontrast.png

Støtte til dit barns videre udvikling

ADD & ADHD

Om neurologiske symptomer, viden & metoder til at hjælpe børn

Hvis du hører til gruppen af forældre der oplever, at der forsøges det ene tiltag efter det andet, men at du overordnet set,  må konstatere at du oplever en udvikling, hvor der gradvist ses en forværring hos dit barn, så er du ikke den eneste.

Der er nemlig rigtig meget der skaber forvirring, hvad enten man som forældre ser i den ene eller anden retning. Derfor er der alt mulig grund til, at du som forældre opnår en solid viden om hvad det handler om, når du sidder og skal varetage dit barns behov.  For der er en rigtig stor gevinst at hente ved at opnår viden omkring hvad ADHD handler om i forhold til dit barns neurologiske udfordringer, og ikke mindst hvordan udfordringerne afhjælpes på en sund og naturlig måde.

 

landscape, nature, fall-7603007.jpg
endeliglogo

A D H D

S Å D A N  K A N  VI  G Ø R E

exhaust, diesel, car-3538412.jpg

Årsag

Hvorfor får børn adhd?

Man kunne håbe det ikke var sandheden, men pilen peger på at det er tungmetallerne fra den kraftig voksende industri, der gennem mange årtier er blevet spredt ud i vores miljø, som er årsagen til at børn får ADHD. Børn kan være påvirket i større eller....

Børn kan være påvirket i større eller mindre grad, hvilket betyder at der er mere eller mindre mængde af tungmetal til stede i det enkelte barns hjerne. Stoffernes tilstedeværesle f.eks bly kan godt måles i kroppen, men lokalt i hjernen hos mennesker er det endnu ikke muligt. Der er store undersøgelser på området og det burde trække meget større overskrifteri medierne, i lighed med demeget sakdelig stoffer vi nu mødes med i vores grundvand, for det det er et faktum at alle dyr og mennesker nu er påvirkede i en elelr anden grad af tungmetaller. Nogle kan fint leve med tungmetaller, men ikke alle. Tungmetaller er en direkte gift i kroppen og Ud fra tungmetallerne dannes neurotoxiner. Neurotoxiner der som ordet siger er gift for nervesystemet.Vores fint følende nervestystem der virkelig ikke er skabt for at blive mødt med forurening, hvilket virkelig har konsekvenser hvis ikke disse giftstoffer i et barn som modsvar møder faktorer som evner at opbygge styrke og hjælpe i signalsystemmet.
kaleidoscope, children's games, colors-2186166.jpg

Afklaring

Hvordan kan jeg finde en afklaring for mit barn med ADHD?

Det kunne være så nemt hvis vi havde adgang til hjernen, lyne op og kigge og så lukke igen efter at have fået den fulde sandhed og et klart overblik, men det er utopi. Men vi kan noget andet, dels med hjælp fra neurologisk undersøgelse,

hvor I ser jeres barn  Neurologsik profil, og dels ved at få samlet viden om årsager og om redskaber til at skabe ændringer. Det kan anbefales at du som forældre får samlet relevante oplysninger, tid til at gennemtænke og endeligt vurderet hvad du finder er relevant viden og sandheden for  dit barn. For der er ved gud, utrolig mange der har en mening om dels hvad ADHD handler om hvad der skal tænkes og gøres. Det betyder ikke at alt er den fulde sandhed, for det er ganske lidt man ved om hjernen stadig.  Det betyder, at vi hver især som forældre må være kritiske i de valg vi træffer. For ellers er der hurtigt andre der træffer valgende for os. Det betyder ikke at man som forældre behøver at læse hverken til læge eller psykolog for at kunne tage beslutninger. Men et fundament af viden på det neurologiske område er relevant, hvis ens barn kalder på hjælp og der skal ændres kurs i forhold til tiltag, fordi de gode resultater udebliver. Jeg vil anbefale at man som forældre for talt og drøftet den viden igennem som man samler og giver sig tid til det, fordi det skaber afklaring og åbner muligheder for at træffe valg. Og det bedste valg vil være dem som i som forældre står bag og finder rigtige. Det vil være nyt for mange.for det appelerer til at du som forældre ikke nødvendigvis tager det nemme valg og lader andre vælge for dig.
child, boy, dragon-2887483.jpg

Handling

For at kunne handle, kræver det at du som forældre er komplet klædt på til opgaven. Det vil betyde at du har den viden du skal bruge. Du vil nemlig møde et utal af forhindringer, men du vil også se succeserne og midt i det skal du kunne navigere og tage de rigtige beslutninger. Man skal ikke være længe sammen med  ADHD børn,

man bliver klar over at det er vigtigt at være på forkant af situationen, hele tiden. Derfor er dit fundament af viden solidt fra start. Det betyder ikke at du skal vide alt og alt der siges om ADHD. Det betyder nærmere at du har et overblik over dit barns udgangspunkt, og du har nogle redskaber som du ved hvordan du kan bruge og ad den vej guide dit barn i den rigtige retning. Når det handler omneruologisk udvikling i forhold til ADHD, så taler vi om fundamentet omkring dit barns vider udvikling. Derfor er der ingen begrænsninger iforhold til at hjælpe dit barn. Du handler ud fra det udgngspunkt at du ønsker at dit barn bliver bedst muligt fungerende på alle områder på niveau med jævnaldrende. Alt er funderet på fokus på fysiologiske og neurolgiske forhold, hvilket handler om at skabe optimale forhold for dit barns hjerne. Dit barn øvrige programmer kan handle om:man bliver klar over at det er vigtigt at være på forkant af situationen, hele tiden. Derfor er dit fundament af viden solidt fra start. Det betyder ikke at du skal vide alt og alt der siges om ADHD. Det betyder nærmere at du har et overblik over dit barns udgangspunkt, og du har nogle redskaber som du ved hvordan du kan bruge og ad den vej guide dit barn i den rigtige retning. Når det handler omneruologisk udvikling i forhold til ADHD, så taler vi om fundamentet omkring dit barns vider udvikling. Derfor er der ingen begrænsninger iforhold til at hjælpe dit barn. Du handler ud fra det udgngspunkt at du ønsker at dit barn bliver bedst muligt fungerende på alle områder på niveau med jævnaldrende. Alt er funderet på fokus på fysiologiske og neurolgiske forhold, hvilket handler om at skabe optimale forhold for dit barns hjerne. Dit barn øvrige programmer kan handle om:social-emosionel udvikling, sensorisk udvikling, fysisk udvikling og faglig udvikling
ADD diffineres ud fra de samme kritererer som ADHD, men hvor der ikke opleves hyperaktivitet
Det er udfra symptomer der hos børn skaber forstyrrelser i forhold til at holde opmærksomhed og koncentration, hyperaktivitet og impulsivitet at ADHD i det internationale diagnosesystem diffineres. Men det fortæller jo intet om årsagen til diagnosen, og det er den der er kernen i at få hjulpet børnene. En hjælp der skal adressere hjernenes celler, kaldet neuronerne, som er påvirkede i en grad som har indvikning på barnets forskellige hjernedele og komunikationen melelm disse.
Hos Neurospire er der en god grund til at de internationale beskriveleser er lagt på hylden og der ses på hver enkelt barn gennem andre briller. At der igennem årtier har været et konstant ændring i brugen af betegnelser for grupper af børn, der mere eller mindre klædelige, har været grundstenen i en meget stor forvirring, som ikke har medvirket til at hjælpe. Her kan blot nævnes navne som bl.a.dampbørn og de hyperaktive børn. Den forvirringen der følger med diagnosersystemet og den gruppering af børn der er foregået i Danmark og internationalt, ligger hele diagnosticeringen langt fra at rette blikket mod årsagen. En årdag som der hos Neurospire bør rettetes mod hjernens neuroner. Blot Fordi vi idagikke ved alt om børn hjerner, er der dog meget viden der er kommet frem de sidste årtier, som er brugbarn viden, der har betydning for at få hjulpet børnene i denne gruppe.
231886444_155414886669985_6113857692841716731_n

Testimonials

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Vivamus magna
Lacinia eget

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Vivamus magna
Lacinia eget

endeliglogo
kontrast

Need help? Book a call at a time to suit you

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Proin eget tortor risus.