Telefon 2290 7511 man-fre 15-18 mail info@neurospire.dk
FAQ
Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.
Hvis du yderligere et spørgsmål, som du ikke finder svar på her, er du altid velkommen til at tage kontakt her.

Hvordan kommer jeg igang med at hjælp mit barn?
En god start vil handle om at du får tilegnet dig mere viden. En viden der handler om hvad der er årsagen til dit barns udfordringer. Med udgangspunkt i den viden der er som har med hjernen at gøre, dit barns udgangspunkt og de muligheder der er for at hjælpe dit barn.
Hvordan foregår konsultation og møder?
Ved det første møde, som er gratis (1 time)kan du fortælle om hvilken hjælp du søger efter til dit barn, og du kan få mere viden om hvlken hjælp jeg, som børnknsulent kan tilbyde jer.
De efterfølgende møder har sigte i at du som forældre får et indblik i hvad det at skabe Neurologisk udvikling hos børn, handler om. Det er her der med udgagnspunkt i børn med forskellige diagnoser og symmptomer, banes vejen for at at du få mere viden om hjernen og teknikker.
Du vil ved undersøgelsen af dit barn, se hvad der er hvilke tenikker der ligger til grund for at at kunne se hvor lnagt dit barn er i sin udvikling, og du får opfølgende viden.
Derudover er der møder der handler om at skabe neurologiske udvikling, søskende , familie, programmer og brugen af rutiner. Der er mulighed for at få besøg hjemme på adressen. Nogle møder kan forgå on-line.
Hvordan opnår mit barn at få et individuelt program?
Efter samtaler, iagttagelser og undersøgelser af dit barn, udarbejder vi i fællesskab en realistisk plan med udgangspunkt i dit barns behov som dækker en periode på 6 måneder.
Hvordan adskiller Neurospire sig fra andre på området?
Hos Neurospire er det årsagen til at dit barn har de udfordringer som er det væsentlige udgangspunkt., Det vil sige at det skal handle om at fremme de kemiske processer omkring hjernens evne til at kommunikerer på.
Her vil det først handle om at det for barnet1) at minimerer udefrakommende skadelige påvirkninger mest muligt, så der ikke ad den vej sker en forværring af tilstanden 2) nænsomt opbygges et ernæringsmæssigt sund miljø for hjernens celler 3)Inddrage aktiviteter der opbygger hjernes samspil med kroppen, som bygger på tilgængelig viden om neuroplasticitet.
Hvem kan deltage ved konsultationen?
Ja, det kan bestemt være en fordel at have en eller flere pårørende med til konsultationen.
Om Jeanette Lundqvist
Med speciale i børn & neurologisk udvikling
Forældre fortæller
Læs forældres oplevelser, respons på foredrag
Det gør vi
Start opbyg viden · Børneundersøgelse ·Plan
BØRNEKONSULENT
JEANETTE LUNDQVIST
TLF 2290 7511
info@neurospire.dk
