_____________

Få mere viden

kontrast

Kontakt

 

Det er muligt at ringe mandag til fredag mellem 15-18

 

 • Telefon:

  2290 7511

 • Adresse

  Bakketoften 13 A
  2760 Måløv

endeliglogo
 • Email

  info@neurospire.dk

 • Bestillinger fra forlaget SEMSO

  info@neurospire.dk

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.

Hvis du yderligere et spørgsmål, som du ikke finde svar på her er du altid velkommen til at tage kontakt her

FAQ

det første skridt i retning af at hjælpe dit barn er at du får bygget mere viden op om de forhold der drejer sig om dit barns udfordringer. Den viden skal handle om forhold der påvirker hjernen og hvad der gemmer sig bag viden om neurologisike forhold og det man ved der påvirker disse. Fra det udgangspunkt er du klar til at arbejde med de redskaber som kan sætte gang i den egentlige udviklingsproces.
Dit barn evalueres hos Neurospire ved at vi sammen afklarer forhold der gør sig gældende omkring dit barns udvikling fysiologisk, sensorisk, motorisk, emossinelt, socialt og fagligt. I hele sammenhængen mellem de enkelte områder er det når vi taler neurologsike udvikling de fysiske forhold, der i bund og grund kommer til udtryk i forhold for hvor dit barn står psykisk.
Efter evaluering af dit barn, udarbejdes der i fælleskab en realistisk plan for det enkelte barn som dækker en periode på 6 måneder. Du vil som forældre, få den viden og de redskaber, som inden for den tidsramme vil kunne gøre dig istand til at styre mod konkrete mål der handler om dit barns udvikling på en række af de meget væstenlige områder.
Forældrekurset handler om relevant viden om hjernen og neurologiske forhold, som vil være relevant viden for dig. Det er du får et indblik i hvad der foregår når signaler som elektriske impulser konstant sendes rundt gennem kroppen og hjernen, bliver her sat i relation til hvad dit barn har af udfordringer. Du vil derfor også møde alle praktiske informationer som gør det muligt at støtte udviklingen ud fra udgangspunkt af at man har den meget tætte relation til barnet som ingen andre har.
Det giver god mening at have bedsteforældre, eller en nær ven med til samtalen. Evt. kan Større søskende på samme vi kunne deltage. Det er ikke en lille opgave, at hjælpe et barn med at drejede den neurologike udvikling, og som relateret til jres familie vil man unden tvivl opleve en mærkbar ændring på nogle området. Jo mere samlet I står på samme side som det det barn der er udfordret og handler i forhold til at reele planer kan udfolde sig, jo større er chancen for succes. Det betyder også at den viden der lægger bag handlingerne bør gøres til fælleseje blandt jer i og omkring familien så tidligt som muligt, så der bliver ro og fokus på selve udfoldelsen af de enkelte opgaver. I prakis betyder det at at du som forældre ikke skal bruge tid på at beskrive og forklare hvorfor og hvordan, men istedet holder en finger i jeres logbog så der kommer handling bag ordene. Det vil begyde at dit barn får den påvirkning som der er nødvendig og de muligerheder for at udfolde sig som der skal til for at der vil opstår en udviklingsproces.
<