Ressourcer > respiration

http://neurospire.dk/wp-content/uploads/2021/08/cropped-kontrast.png

Støtte til dit barns videre udvikling

endeliglogo
Læs mere på denne side
landscape, nature, fall-7603007.jpg
endeliglogo

Alle mennesker er først og fremmest afhængige af at de får ilt. Ilt kommer før mad når kroppen skal primoterer i en kristisk situation. Her hos Neurosire tales om ilt, fordi det er en meget stor del af at optimere og hjælpe børn med diagnoser og symptomer.

Rigtig mange børn med særlige udfordringer kæmper en mere eller mindre stille kamp med tilgodese deres krop behov for ilt, og det er der ikke mange der ved noget om. Hos Neurospire er området omkring at arbejde med et barns respiration vægtet meget højt, og en afgørende forudsætning for at der opnås en egentlig udvikling på mange områder.

At så mange børn, kæmper med ilt, viser sig ved en række af symptomer som f.eks. kommer til udtryk ved manglende sprog, eller nedsat fysisk aktivitet.

Med den manglende respiration, følger også manglen på dyb vejrtrækning. Den i sig selv en god hjælp at få støttet barnet og få optimeret iltoptagelsen, hvilket ret effektivt påvirker børnene  i den rigtige retning.

Men der er jo en grundlæggende årsag til at det enkelte barn er udfordret, og derfor er det væsentligt også at dykke ned og se om det er muligt at indkredse selve problemet, hvilket er forklaringen på at det er i optimering af  selve næringsoptagelsen at alle øvrige af Neurospires programmer har deres berettigelse.

Det er mange årtiers specialiceret erfaringer som har lagt viden til Neuropires specielrettede programmer der adresserer børn med særlige behov hvad angår børns udfordrigner med respiration.

Ilt

reading, school, education-1090736.jpg

Hjemmetræning & ilt til cellerne

En til en hjælp. Hjemmetræningen har en helt en helt anden rytme end de forhold der knytter sig til arbejdsmarkedet og skolegang. Her er ikke transporttid til og fra skole, møder, vikarer eller en klokke der ringer. Det betyder at der er et overblik over tidsrammen som passer rigtig godt med opgaven der lyder mit barn skal have hjælp med sin respiration. Sådan gør jeg idag, og jeg kan uden at blive afbrudt se effekten af min indsats ved at iagtage mit barn når det udfolder sig gennem dagen.

Det kalder både at der er tilstrækkelig næring tilstede omkring cellerne så sanserne kan udvikle sig, men også at der ikke er hæmmende faktorer der blokerer processerne. Disse faktorer peger direkte mod årsagerne har alt at gøre med årsagen, og indgår som den væsentlige del, før den vigitige del der handler om stimmulation og træning der alt sammen fører et barn i retning af at blive sikker i sin læsning.

Warning: file_get_contents(http://neurospire.dk/wp-content/uploads/2022/02/girl-balloons-child-1357485-edited-600x400.jpg) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/neurospire.dk/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 156
girl, balloons, child-1357485.jpg

Mål med opgaven med at hjælpe respirationen

Symptomerne på at barnet har en stille kamp om ilt minskes f.eks. i forhold til

  • sprog
  • spisning
  • energi til udfoldelse
  • fysisk udfoldelse
  • udseende
  • valgmuligheder
  • søvn
  • læsning
child, kid, play-865116.jpg

Børneundersøgelser bland lægefaglige

Mødet med lungeafdelingen

Der er når dit barn med særlige udfordringer møder op på et af landets lungefdelinger, at du sort på hvidt kan læse dig tili hvilken grad de neurologiske udfordringer har konsekvenser for dit barns respiration. Undersøgelser som trækker rygere og cold patienter til, men altså i lige så høj grad er relevante for dit barn. Cold patienter der sendes videre til fysioterapeuterne,  mendes dit barn kan læne sig op at sine hjemmeprogrammer.

Hvad forældre fortæller..

Jeg anede ikke at der var vr så meget t vinde ved at arbejde med mit barns respiration. Det har åbnet et helt nyt kapitel ind til omfanget af livskvalitet

Anja, mor til 6 årig

Det var faktisk ikke sjov at høre  fysioteraputen med sspeciale i sport, så nemt kunne se hvor store problemer der var med overfladisk  ejrtræningen, så det var godt at se at respirationsprogrammerne virkede .

Far til 8 årig

231886444_155414886669985_6113857692841716731_n

Kom Igang book en aftale

Ring bare og få en snak så du ved noget mere