SÅDAN FÅR DIT BARN HJÆLP

Rådgivning

En helt specifik og målrettet hjælp sammen med familien

Børnekonsulen kommer med erfaringrne

Hos Neurospire møder du en børnekonsulent som kan hjælpe dit barn og jeres familie.

Min opgaver er at afklare hvilke udfordringer dit barn har, og hjælpe jer med at finde de redskaber som I med fordel kan benytte i forhold til at vi i fællesskab hjælper jeres barn.

Sammen danner vi en enhed som har det formål at hjælpe jeres barn og jeres familie i fællesskab, med de udfordringer som der er.

Min erfaring fortæller ligesom mange andre i Danamrk, at det er løsninger som disse som kan hjælpe børnene.effektivt Men det klares ikke over en nat, og det er også derfor folketinget har bakket  op om at børn kan vælge hjememtræning og få støtte til det.

 

Evaluering

Sproglig udvikling, samt grov-og finmotorik, er alle tre områder som skaber forsinkelser hos mange børn.

Motoriske udfordringer der enten optræder enkeltvis, eller sammen hos børn der oplever symptomer som f.eks. autisme, cerebrsl prese og epilepsi..

Alle symptomer som handler om at hjernen hos barnet er udfordret i en eller anden grad, med at skabe kommunikation, og har behov for særlig hjælp.

Overblik

Du kan ved at forøge din viden, begynde at blive en slags ekspert i at hjælpe dit barn.

Fokus på at lære hjernen at kende

Ved du, at du som forældre har de bedste kort på hånden, for at gør en forskel.

Du får en vigtig viden

Hvordan du får forbedret dit barns  evne til at skaffer energi til at kunne fungerer og få flest  muligheder nu og fremover.

Om:

  • hjernens kommunikation
  • beskyttelse af dit barns hjerne
  • hjernes ernæring
  • neuroplasticitet

Dine muligheder for at tage kontrol

child, kid, play-865116.jpg
Evnen til at gribe korrekt og skrive er et af mange udviklignstin

Det har en betydning for at der kommer styring på at få hjulpet barnet på et andet niveau, fordi at det at hjælpe et barn med autisme symptomer, er ikke klaret imorgen.

Men det er muligt at hjælpe sit barn så symptomerne reduceres i takt med at det neurologiske programmer får effekt.

Har du brug for hjælp dit barn?

Forældre fortæller

Det har gjort det så meget nemmere at planlægge vores dagligdag nu. Vi er så glade for at vi gjorde det her. Efter vi er startet her forstår vi hvorfor Tobias gjorde tingene som han gjorde og ofte var fraværende. Der er så meget der er ændret nu, for vi kan at det vi gør, virkelig gør en forskel, hvor vi har en dreng der stortrives.


Warning: file_get_contents(http://neurospire.dk/wp-content/uploads/2022/12/dreng-tegning-2-150x150.png) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/neurospire.dk/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 156
dreng tegning

Tobias på 7, ADHD
Tobias mor, Ballerup

Tak for et rigtig godt møde. Der var virkelig meget som vi direkte bruge. Alle forældre burde have den her viden. Det var meget jeg ikke vidste, om hvad  Gustav kæmper med, og hvad vi kan hjælpe ham med.

dreng tegning

Mor til Gustav på 10, Cerebral parese
Lacinia eget