RÅDGIVNING

Børn & forældre

Læs hvad danske børn og deres forældre fortæller l bogen "Hjemmetræning af børn med hjerneskader".

Hos Neuropsire hjælpes børn

Jeg tilbyder hjælp til børn i aldersgruppen 0-12 år. En praktisk 1:1 hjælp som søger at hjælpe jer i gang med forløb hvor i som forældre med den læren i her indhenter kan støtte jeres barn.

Med fokus på at lære jer forældre om hjernes struktur, ernæring og neuroplasticitet. En støtte som har sigte på hjemmetræning, hvor I forældre hjemme med den viden og guidning i har behov for at hjælpe jeres barn i en tryg og befordrende ramme.

Forældre

Hos Neurospire anses forældre som dem der er nærmest til at hjælpe deres børn. Det skyldes at de værktøjer som vægtes til at være mest effektive, er det når de er  i hænderne på forældre, når børn er hjemme i en trygge ramme.

Værkstøjer der formår at adressere nervesystem og hjerne, som udgør fundamentet i al udvikling hos barn både fysiologisk, motorisik, sensorisk, emosionelt, socialt samt fagligt.

En opgave som for forældre er både omfattede og krævende, fordi man som forældre er med til at skubbe til barnets udvikling. Men at opleve at ens barn indhenter udviklingstrin er til gengældt også både givende og livsbekrætigende, er er med til at skabe håb, hos alle omkring og i barnet.

En tilgang som på en omsorgsfuld og kærlig måde, helt individuelt tager udgangspunkt i det enkelte barns behov, som har mål i at barnet trives og udvikles mod ders fulde potentiale, hvilket kræver tilstede værelse af forældre med evt. brug af hjælpere. Hjemmtræningsordningen som forældre kan søge på deres barn vegne er funderet på at børn kan få hjælp støtten.

Har du brug for hjælp dit barn?

Forældre fortæller

Det har gjort det så meget nemmere at planlægge vores dagligdag nu. Vi er så glade for at vi gjorde det her. Efter vi er startet her forstår vi hvorfor Tobias gjorde tingene som han gjorde og ofte var fraværende. Der er så meget der er ændret nu, for vi kan at det vi gør, virkelig gør en forskel, hvor vi har en dreng der stortrives.

Tobias på 7, ADHD
Tobias mor, Ballerup

Tak for et rigtig godt møde. Der var virkelig meget som vi direkte bruge. Alle forældre burde have den her viden. Det var meget jeg ikke vidste, om hvad  Gustav kæmper med, og hvad vi kan hjælpe ham med.

Mor til Gustav på 10, Cerebral parese
Lacinia eget