SÅDAN FÅR DIT BARN HJÆLP

EMOSIONEL OG SOCIAL UDREDNING

Emosionel og social

De børn der er udfordret i forhold til "dårlig"opførsel, manglende evne til at udtrykke sig,upasende respons og i det hele taget oplever tab af kontrol har udviklingsmæsse udfordringer.

Særligt gruppen af børn med autisme og ADHD, har ofte svært ved at fostå helheden fordi hjernen er udfordret., og derfor er det årsagen i hjernen  bag diagnose og symptomer som har behov for hjælp.

Evaluering

De børn der er udfordret i forhold til "dårlig"opførsel, manglende evne til at udtrykke,upasende respons og i det hele taget tab af kontrol har stressende og udviklingsmæsse udfordringer.

Særligt gruppen af børn med autisme og ADHD, har ofte svært ved at fostå helheden fordi hjernen er udfordret., og derfor er det årsagen i hjernen  bag diagnose og symptomer som kalder på hjælp.

Neurologisk emosionel og social profil

Hos Neurospire tilbydes du at dit barn får udarbejdet en neurologiisk emosionel og social profil, for at skabe afklaring i forhold til dit barns aktuelle alder og udbiklingsgrad.

Evnen til at tilpasse sig rutiner, udtrykke behov og føelser samt forså konsekvensen af handlinger, er bot nogle af de mange trin som indgår i den proces det er når hjernen skal udvikles på dette område.

Stsgier i et barnudvikling som har meget sor betydning, og hvor viden på området skaber stor afklaring for forældre.

Overblik

Fokus på at lære hjernen at kende

Du opdager i takt med at du får mere viden om hjernen, om de væsenlige årsager som der er til, at dit barns hjerne har behov for hjælp.

Derved får du også en forståelse af hvilke faktorer der er vigtige, og hvad der kan bidrage til at påvirke hjernen.

Forhold der gør at du har en bedre forudsætning for at kunne finde en vej til at dit barn får det bedre.

Ved du, at du som forældre har de bedste kort på hånden, for at gør en forskel.

Du får en vigtig viden

Hvordan du får forbedret dit barns  evne til at skaffe energi til at kunne fungerer og få flest  muligheder nu og fremover.

Om:

  • hjernens kommunikation
  • beskyttelse af dit barns hjerne
  • hjernes ernæring
  • neuroplasticitet

Dine muligheder for at tage kontrol

child, kid, play-865116.jpg
Evnen til at skrive er endnu et neurologisk trin på vejen

Det har en betydning for at der kommer styring på at få hjulpet barnet på et andet niveau, fordi at det at hjælpe et barn med autisme symptomer, er ikke klaret imorgen.

Men det er muligt at hjælpe sit barn så symptomerne reduceres i takt med at det neurologiske programmer får effekt.

Når man som forældre ser man på sit barn, så går man op i detaljerne. Man er også forbundet følesesmæssigt til sit barn som ingen andre og det er hele den kobling som er en meget vigtig styrke.

TID TIL FORANDRINGER

Har du brug for hjælp dit barn med nerologiske symptomer?

Hos Neurospire finder du informationer, så fortæller om hvordan du kan skabe forandring for dig barn der har autisme, ADHD, Dysleksi eller andre tilstande med neurologiske symtomer.

Forstå hjernens måde at kommunikerer på. 

Forstå hvad der hos barnet med neurologsike symptomer kan hæmme og aktiviverer de sunde processer i hjernen.

Forstå årsagerne bag problemer med indlæring, problematisk opførsel, svækkede sanser og motoriske vanskeligheder.

Forældre fortæller

Det har gjort det så meget nemmere at planlægge vores dagligdag nu. Vi er så glade for at vi gjorde det her. Efter vi er startet her forstår vi hvorfor Tobias gjorde tingene som han gjorde og ofte var fraværende. Der er så meget der er ændret nu, for vi kan at det vi gør, virkelig gør en forskel, hvor vi har en dreng der stortrives.

dreng tegning

Tobias på 7, ADHD
Tobias mor, Ballerup

Tak for et rigtig godt møde. Der var virkelig meget som vi direkte bruge. Alle forældre burde have den her viden. Det var meget jeg ikke vidste, om hvad  Gustav kæmper med, og hvad vi kan hjælpe ham med.

dreng tegning

Mor til Gustav på 10, Cerebral parese
Lacinia eget