SÅDAN FÅR DIT BARN HJÆLP

SENSORISK UDREDNING

Alt hvad barnet lærer fra begyndelsen, er informationer som kommer fra sanserne.

Synet, hørelsen og øvrige sanser

Mange børn med autisme, ADHD, Cerebral parese oplever sanseforstyrrelser. Sanseforstyrrelser som er typiske for mange børn med neulogiske udforandringer.

Sanseforstyrrelser er meget individuelle, hvilket vil sige at alle børn oplever de enkelte symptomer meget forskelligt fordi de er signaler fra hjernen.

Evaluering

Hos Neurospire tilbydes du at dit barn får udarbejder en neurologisk sanseprofil, for at skabe afklaring over dit barns udvikling i forhold til  syn, hørelse, følesans, smags og lugtesans.

En afklaring som kan følges op af målrettede programmer som har til formål at hjælpe sanserne på plads.

Overblik

Den neurologiske sanseprofil

En neurologisk sanseprofil bruges hos Neurospire som redskab til at  danne overblik over barnets sanser.

Det kan af den neurologiske sanseprofil læses et barn funktionsevne set i forhold til den trinvis udviking der foregår i hjernen i barnets første leveår.

I den neurologiske sanseprofil danner der sig et mønster, som er meget tydeligt for hver enkelte barn, som skaber klarhed over hvor langt barnet er i sanseudvikling inden for de enkelte af de seks områder.

Sådan undersøges dit barn

Fordi sanserne er et udtryk for forhold i hjernen,  er det relevant at rette fokus mod andre forhold der har udviklingsmæssig betydning. og få skabt et overblik.

Sanseprofilen

kaleidoscope, children's games, colors-2186166.jpg
Når det motoriske område skal have en ekstra hjælp

Udfaldet af resultet af et barns sanseprofil er dyb forankret i forhold i barnets hjerne, hvilket betyder at det hos børn er relevant at få skabt et overblik over alle barnets funktionsområder.

Det der er hovedformålet med behandlignen her hos neurospire, er at få skubbet til den hjerneudvikling der foregår, kaldet neurologisk udvikling.

For at muliggøre neurologisk udvikling, er der nbehov for afklaring om hvor langt barnet er udviklingsmæssigt.

Redskabet til at danne os et overblik ligger i at se på barnets udvikling i den komplette neurologiske profil området der udgør  sanseprofilen.

Herved er der dannet et overblik over samtlige af barnstes funtionsområder koblet til den viden vi har om hjernes udvikling, som gør os i stand til at skabe neurologisk vækst.

 

 

Forældre fortæller

Tak for et rigtig godt møde. Der var virkelig meget som vi direkte bruge. Alle forældre burde have den her viden. Det var meget jeg ikke vidste, om hvad  Gustav kæmper med, og hvad vi kan hjælpe ham med.

dreng tegning

Mor til Gustav på 10

Neurospire foredrag i Smørum

Det har gjort det så meget nemmere at planlægge vores dagligdag nu. Vi er så glade for at vi gjorde det her. Efter vi er startet her forstår vi hvorfor Tobias gjorde tingene som han gjorde og ofte var fraværende. Der er så meget der er ændret nu, for vi kan at det vi gør, virkelig gør en forskel, hvor vi har en dreng der stortrives.Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

dreng tegning

Tobias på 7, ADHD
Tobias mor, Ballerup