5 min med Neurospire

#Spirehåb

Lær mere om hvad der kan styrke og hjælpe dit barn på #Spirehåb, og udforsk opskrifter, neurotips, ”hvordan gør jeg-idé bank og vidioer

family, beach, child-1111818.jpg

En komplementær behandlingsklinik der hjælper familier med deres barn, med en styrket indsats rette mod hjernen.

Hvad er Neurospires tilgang til forældre med børn og unge der har særlige behov?

“Neurospires tilgang til hjælp til børn og unge med særlige behover en integrerende tilgang, som ser på tilførselen af næring til hjernen, i samspil med barnets overordnede neurologiske udgangspunkt, så der kan sættes ind for at genskabe balance.

Neurospire er en privat klinik for behandling, der har specialceret sig i at støtte forældre, med hjælp til deres børn med særlige behov. Forældre til børn, der er udfordret læringsmæssigt, kognitivt, med opførsel, angst, med udfordringer inden for en række af neurologsike tilstande.

Neurospire tilbyder viden og en omfattede vurdering på de ubalancer, der kan medvirke til at et barn viser symptomer. Herudover tilbyder neurospire information, råd og vejledning så forældre kan genskabe balance hos deres barn.

Her kombineres viden om, hvad der tilføre hjernen næring og påvirkning, så barnet kan komme frem til den bedste ydeevne, med hjælp af kost, kosttilskud og ændrigner i hverdagen.”

Hvilke tilstande kan du supporte hos neurospire?

“Hos Neurospire ser jeg mange børn og unge med angst, ADHD, ADD, ASD, Autisme, Cerebral parese, epilepsi, læringsvakseligheder, udvikling -og opførsels problemer, dyslexia og dyspraxia.

Her er tale om en forældrebaseret hjælp iform af bred vifte af tiltag som behandlingen. En behadling som støtter familien på deres rejse mod at skabe en samlet set forbedring for deres barn fysisk og mentalt. “

Vil du anbefale en kombination af flere former for terapi?

“Neurospire udelukker ikke andre former for Terapy, og samarbejder gerne med læger samt andre former for terapi, såsom bl.a. akupunktører, kraniosakralterpi og naturmedicinske klinikker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *